Check out

Jouw programma

Boost yourself challenge
+
259.00

Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Coachsessie
  × 1
259.00
Subtotaal 259.00
Totaal 259.00 (inclusief 44.95 btw)

Leer hoe jij moeiteloos afvalt zonder dieet zodat jij:

‘Afvallen is leuk, stond er op haar Insta. Die is gek, dacht ik eerst.’

Ze had gelijk: het ís heel leuk.

Ik had alles geprobeerd: geen gluten, juíst gluten, meer water, minder eten. Ik kon door de bomen het bos niet meer zien, terwijl ik voor mijn gevoel heel gezond eet!

Iris heeft me uitgelegd dat het veel makkelijker is dan ik dacht. Door visuals en voorbeelden vertelt ze duidelijk hoe je afvalt en hoe je dat als een spel moet zien. Ook heeft ze een weekje meegekeken in mijn voedingsdagboek. Dat gaf me super veel helderheid. 

Met de gegeven handvatten ga ik veel positiever om met eten. Iris is écht geweldig. De beste mindset en voedingscoach iedere ondernemer kan wensen!

-Eva Hoogland

'Ik weet nu hoe ik kan afvallen én genieten van eten zonder schuldgevoel!''

Nadat ik écht alles al had geprobeerd en ik het zo zat was dat niets werkte besloot ik mee te doen met de Boost Yourself Challenge.

Binnen twee weken had ik een plan-van-aanpak en een flinke boost. 

Het voelt nu echt alsof ik het licht heb gezien door deze challenge. Het kwartje is gevallen dat mijn mindset en denkwijze het probleem was, en niet zozeer wat ik at.

Inmiddels weet ik en heb ik ervaren dat ik kan afvallen én kan genieten van eten en drinken zonder me daar schuldig over te voelen.

-Esmeralda