Loopbaan coach Melissa de Rechter – Het vinden van jouw droombaan

Inhoudsopgave

Mini training: het vinden van jouw droombaan

@Melissa de rechter van Go Left neemt je mee in een zoektocht naar het vinden van jouw ideale droombaan. 

Melissa, is niet de eerste de beste loopbaan coach. Zij heeft mij namelijk geholpen toen ik zelf vastzat in het vinden van passend werk voor mij. 

Na mijn samenwerking met Melissa ontstond het idee voor Mind ur Body en nu zijn we al heel wat jaren, en honderden vrouwen verder die ik heb mogen helpen naar een dieetvrij leven. Waaronder jij! Melissa is dan ook een van de meest inspirerende personen die ik ken.

Via onderstaande video gaat Melisse je uitleggen hoe deze zoektocht werkt en welke stappen je mag gaan zetten als je vastloopt op het werk of denkt ‘is dit het nu?!’.  Daarnaast ga je praktisch aan de slag met het werkboek die je verderop in les les vindt. Want zonder actie geen resultaat

 

Wil je kans maken op een 1-op-1 sessie met Melissa? Om te ontdekken wat er voor jou nodig is om die droombaan te bemachtingen? Maak dan kans op een inspiratie sessie door te drukken op onderstaande knop en het formulier in te vullen.

 

Werkboek

In onderstaande werkboek ga je aan de slag met 4 opdrachten om écht in actie te komen met het vinden van jouw droombaan. Want z’n droombaan is voor iedereen weggelegd… ook voor jou!