Gastspreker: Ellen Daenen – Leven volgens je cyclus

Inhoudsopgave

Introductie

In deze masterclass verteld Ellen Daenen je alles over het leven volgens je cyclus.

als hormoonexpert begeleid ze vrouwen om meer volgens hun cyclus te gaan leven. Ze verteld zelf: ”Onze hormonen hebben invloed op hoe we ons mentaal, emotioneel en fysiek voelen dus het is niet gek dat je je niet iedere dag hetzelfde voelt. Voor ik dit “geheim” had ontdekt was ik vooral hard aan het werk, ook als ik moe was of vanwege mijn menstruatie niet lekker in mijn energie zat want dat hoorde nu eenmaal zo. Toch? Inmiddels weet ik beter en sinds ik meer rekening hou met de verschillende fases van mijn cyclus en hoe mijn hormonen mij beïnvloeden gaat alles een stuk makkelijker.

Als alleenstaande moeder en ondernemer weet ik hoeveel ballen je als vrouw in de lucht hebt te houden en hoe makkelijk het is om je eigen behoeftes aan de kan te schuiven, maar daar wordt het allemaal niet echt beter van. PMS, eetbuien, moodswings, pijnlijke borsten, het ene moment van jezelf (en je leven) balen om een week later weer helemaal ok te zijn…ik heb het allemaal meegemaakt en ik kan je beloven dat het zo niet hoeft te zijn! 

Daarom neem ik je tijdens deze masterclass mee in de wondere wereld van je cyclus en leg ik je uit hoe je meer volgens je jouw eigen natuurlijke ritme kunt leven voor een makkelijker en vooral leuker leven.” 

Masterclass: leven volgens je cyclus

Bekijk hieronder de interactieve live masterclass gegeven door Ellen. 

Opdracht

Aan het einde van de workshop verteld Ellen over een werkboek waarin je gaat plannen volgens je eigen cyclus. Dit werkboek kan je vinden via onderstaande knop.