Gastspreker Roos Vos: Creëer je ideale (werk)week

Inhoudsopgave

Introductie

Roos Vos, is coach en helpt vrouwen met het creëren van een leven waar ze ze meer geluk, balans en voldoening uithalen. Ik heb haar uitgenodigd om een gastles te verzorgen in het programma. De opname van deze gastles met bijbehorende workshop is in deze module te ontdekken. 

De gastles De 3 belangrijkste stappen voor het creëren van jouw ideale (werk)week: 
We komen allemaal altijd tijd te kort. Tenminste dat gevoel hebben we. We lopen achter de feiten aan en voelen ons vaak gestrest en opgejaagd. Als moeder, vrouw, vriendin, dochter, ligt er ook veel op je bord. 

Wat kan zorgen voor meer rust is om allereerst eens goed te kijken naar wat jij
nu echt belangrijk vindt. En te proberen om hier meer aandacht aan te geven.

In deze workshop helpt Roos  je in 3 stappen om een ideale (werk)week op papier te zetten.

Het is een simpele manier om meer rust en balans in je leven te krijgen.

Je kan de opdracht maken via het werkboek hieronder (dit is de verkorte variant) of bekijk de live versie en ga lekker interactief er mee aan de slag.

Werkboek

In het werkboek ga je in 3 stappen ontdekken hoe jouw ideale (werk)week eruit ziet en wat je daadwerkelijk écht belangrijk vindt. Tijdens de masterclass die je hieronder vindt legt Roos je het werkboek uit.

Live uitvoering

Bekijk hieronder de interactieve live workshop gegeven door Roos. Ondanks dat je er zelf niet interactief live bij aanwezig was kan je de workshop alsnog volgen.