Non-scale victories

Afvallen is één groot spel… ja je leest het goed! 😉

Als je weet te focussen op de dingen die goed gaan, zul je merken dat je steeds snellere stappen weet te zetten in je proces en wordt het een feestje!

Eén van de belangrijkste factoren om van dit proces een feestje te maken zijn non-scale victories.

Non-scale victories zijn alle fantastische stappen die je hebt gezet die niéts met de weegschaal te maken hebben.

Elke dag heeft een non-scale victorie. Door je hier bewust op te gaan trainen ga jij jouw goud ontdekken.

Wat de non-scale victories precies zijn en hoe je ze inziet ontdek je in deze video.

Door inzichtelijk te krijgen wat jouw non-scale victories zijn gaat dit proces ook echt fun worden. Want een overwinning zit in de kleine dingen! Alleen moet je ze wel zien.

Om jouw non-scale victories inzichtelijk te krijgen heb ik speciaal voor jou een non-scale victories dagboek gemaakt. Deze kan je voor jezelf uitprinten zodat je elke dag kunt reflecteren wat jouw non-scale victorie moment is.

Het is belangrijk dat je elke dag even een momentje voor jezelf inbouwt om bewust te zijn bij wat er die dag goed is gegaan. Schrijf dit in jouw non-scale victorie dagboek of in een apart schriftje, zodat jij gedurende het programma ook terug kunt bladeren op al jouw geweldige overwinningen.

Pro tip: koppel het invullen van het non-scale victorie dagboek, aan een bestaande gewoonte, bijvoorbeeld tandenpoetsen. Op die manier kan je het niet vergeten en wordt het een nieuwe gewoonte.

Het Non-scale victorie dagboek vind je via bovenstaande bruine knop of klik hier.