E-book: De twee stemmen in je koppie

Je denkpatronen veranderen van saboterende Silly naar succesvolle Sara is een onmisbare sleutel tot succes!

Je denkpatronen bepalen hoe je je voelt.
Hoe je je voelt, bepaalt wat je denkt.
Hoe je denkt bepaalt wat je doet.
Wat je doet bepaalt wat je resultaat is.

We gaan daarom een reis naar binnen maken.
Terug naar je denkpatronen.

We gaan samen de niet werkende denkpatronen elimineren en wel werkende denkpatronen implementeren. Maar hoe dan?

In onderstaand e-book (scroll omlaag in deze les) ga je de grote lijnen van onze methode begrijpen. Zodat de kwartjes gedurende de 12 weekse op z’n plek vallen. Je hoeft dus nog niet alles direct te begrijpen. Dat komt stap voor stap gedurende het programma.

Deze innerlijke reis gaat aanvoelen als onwennig. Je gaat namelijk buiten je comfortzone treden. Er is echter geen andere weg om tot een liefdevolle relatie met eten en grip op je gewicht te komen dan door deze reis aan te gaan. Deze afslankreis zal uiteindelijk voor een innerlijke kracht zorgen op alle vlakken van je leven waar je nu nog geen weet van hebt. We willen je dus aanmoedigen om door het oncomfortabele heen te gaan.

En onthoud: jij bent de sleutel en saboteur van je succes. Als groei uitblijft, dan zit dit in de niet werkende gedachten en patronen in jou. Het is aan jou om je open te stellen voor onze methode en om door de weerstand van persoonlijke groei heen te gaan. Vraag jezelf continu af welke gedachte je (on)bewust in stand probeert te houden als je geneigd bent voor de comfortabele weg te gaan. We geloven in je dat je dit kunt!

Belangrijke aandachtspunten voordat je het e-book opent:

➡️ Het is een introductie e-book. Je hoeft het dus niet allemaal in 1x te snappen of toe te kunnen passen. Dit gaan we gedurende het programma samen stap voor stap doen d.m.v. de wekelijkse video’s en werkboeken.

➡️ Lees het e-book alleen door als je er met volle tijd en aandacht voor kunt zitten. Gehaast of versneld dit doorlezen roept vraagtekens op die er niet zijn als je er rustig voor gaat zitten (en stukjes opnieuw leest).

➡️ Er zit super veel waardevolle informatie in waarmee al veel puzzelstukjes/ uitdagingen op z’n plek vallen zoals; “Ik ben nu nog aan het dieet denken, lukt het mij dan echt wel om af te vallen zonder dieet gedachten” of “Ik vind dit heel onwennig aanvoelen, hoe komt dat”. Lees het e-book dus niet maar 1x door maar ook nog gedurende je programma meerdere malen. De informatie zal dan beter landen en je kunt eerder uit een dip moment komen en de regie weer pakken.

De link naar het e-book vind je hieronder (omlaag scrollen) of via de bruine knop bovenaan dit artikel.