Elementor #1706

Elementor #1706

Inhoudsopgave

We hebben nu een helder overzicht van de (mogelijke) disbalans. Het kan misschien een beetje confronterend aanvoelen maar we weten nu super concreet waaraan we mogen gaan werken tijdens dit programma.

Onthoud goed: dit is het beginpunt, niet het eindpunt. Weet dat de meeste dames die ik begeleid op veel gebieden lager scoren, daar balen ze eerste instantie van. Maar aan het eind van het programma zullen de cijfers er veel anders uit zien. Dit zal ook zo bij jou zijn. Daar heb ik alle vertrouwen in. 

We gaan voor een algehele transformatie, zodat jij je fitste versie van jezelf wordt én blijft. Hierbij speelt eten een hele belangrijke rol, maar ook zeker de balans in jouw leven.  Het idee is als jij je blijft focussen op deze 12 gebieden dan creëer je de ideale omstandigheden tot het behalen van jouw doelen. 

Maar hiervoor is het belangrijk eerst te ontdekken hoe jouw ideale situatie per gebied eruit ziet. 

Dat is dan ook precies wat we gaan doen tijdens deze les. Hiervoor is het belangrijk om eerst uit je hoofd te komen en meer in je lichaam. 

Daarom heeft Laura van @deonlineyogajuf een korte maar krachtige visualisatie-oefening voor je ontwikkeld om te voelen hoe jouw ideale balans eruit ziet. 

It's time for action

Mind map maken over de 12 gebieden van balans

Een fijne manier om uit je hoofd te komen en meer te gaan voelen is het maken van een mindmap. Het is een soort braindump van alles wat nu door je hoofd schiet wat je graag anders zou zien per gebied of beter gezegd: Wat zou z’n gebied hoger laten scoren…. Het belangrijker is: hou het positief. 

Wat heb je hier voor nodig

Do's bij het maken van een mindmap

Dit zijn de 12 gebieden van balans waarover je een mindmap gaat maken:

In de video hieronder leg ik stap voor stap uit hoe je een mindmap maakt. Mocht je al weten hoe dit werkt mag je onderstaande video verslaan. 🙂 

Inspiratie nodig?

Wil je een printable mindmap?

Tijd om het concreet te maken

Na een mooie visualisatie opdracht en je eerste gedachten op papier te zetten door te werken met een mindmap is het tijd om het concreter te maken. Als je weet hoe jouw ideale situatie eruit ziet kan je hier namelijk ook stap voor stap naartoe werken. YES! 

Gebruik het werkboek om jouw gebieden uit te schrijven. 

Ben je meer visueel ingesteld? Gebruik dan het werkboek ter inspiratie om een collage van te maken. Als je het leuk vind om jouw collega te delen in de community mag dat zeker!