Foodie feedback: Evaluatie voeding

Inhoudsopgave

Foodie Feedback

Gedurende het programma heb jij een wekelijks Foodie Feedback moment. Op deze pagina vind je alle informatie gebundeld bij elkaar:

 

– Het evaluatie formulier met of zonder voedingsdagboek

– De flowchart wanneer je het voedingsdagboek kunt loslaten

 

Deze les en het Foodie Feedback moment is pas van toepassing na het afronden van module 1. Je krijgt dan wekelijks op vrijdag een mailtje in je mailbox om jezelf te reflecteren op het gebied van voeding en mindset. 

Hoe evalueren & feedback momenten

Deze les is pas van toepassing zodra je module 1 hebt afgerond

De week is weer voorbij gevlogen en daarom is het tijd voor het evaluatiemoment met betrekking tot je  voeding…. de Foodie Feedback. 

Het is gebleken dat het resultaat het beste is als je dit wekelijks oppakt en dat gun ik jou ook. 

Om jezelf goed te kunnen evalueren heb ik een werkboek voor je gemaakt. 

Sla dit werkboek je computer op of print het uit. Hierin ga je wekelijks je voeding evalueren, zodat je verder in het proces het ook terug kunt zien welke stappen je al hebt gezet.

Om jezelf te kunnen evalueren heb je het weekgemiddelde nodig van het voedingsdagboek hoe je dat berekend met volgende stappen:

  Klik op het poppetje rechtsonder in je scherm ‘ik’ ➡️ Klik op prestatie.

 Nu zie je per hele weken jouw weekgemiddelde. Screenshot jouw weekgemiddelde en stuur deze door naar mij via WhatsApp.  Nu heb je een beeld van jouw weekgemiddelde. Hou deze bij de hand als je het Foodie feedback werkboek invult.

>> Klik hier voor het Foodie feedback evaluatie werkboek <<

Wanneer kan ik het voedingsdagboek loslaten?

Mijn intentie voor jou is dat we een sterke basis neerzetten met het voedingsdagboek. Zodra die staat gaan we het dagboek langzaam los laten. 

Het juiste moment om het voedingsdagboek los te laten is voor iedereen anders. Daarom heb ik een flow-chart gemaakt zodat jij kan peilen hoe ver je bent in het proces.  Ook vind je in de flow-chart de verschillende stappen die je kunt zetten om het dagboek los te laten.

 

>> Klik hier voor flow-chart: Mag ik het voedingsdagboek loslaten? <<

Jezelf evalueren zonder voedingsdagboek

Heb je een weekje het voedingsdagboek niet bijgehouden i.v.m. een vakantie of mocht je het voedingsdagboek al volledig los laten? Dan is de Foodie Feedback niet meer voor je van toepassing. 

Om je wel scherp te houden heb ik een andere evaluatie ontwikkeld zodat je zicht blijft houden op je proces. De link naar het werkboek ‘Proces evaluatie’ vind je hieronder.

>> Klik hier voor het proces evaluatie werkboek <<